НКРЕКП оштрафувала "Укрзалізницю" на півмільйона гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП оштрафувала "Укрзалізницю" на півмільйона гривень

Фондовий ринок
245
НКРЕКП оштрафувала “Укрзалізницю” за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії на 425 тисяч гривень.
Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 4 вересня.
Зокрема, в результаті позапланової перевірки “Укрзалізниці”, проведеної в Києві та Київській області було виявлено низку порушень в сфері поставок і розподілу електричної енергії.
З огляду на це, Комісія оштрафувала “Укрзалізницю” на 425 тисяч гривень.
Крім того, Департаменту з регулювання відносин у сфері енергетики було поставлено завдання підготувати і винести на відкрите засідання НКРЕКП проект рішення про встановлення (перегляд) тарифів на розподіл електроенергії та тарифів на постачання електричної енергії “Укрзалізниці” шляхом його зміни в бік зменшення на загальну суму 331 млн 174,62 тис. грн (без ПДВ).
НКРЕКП також зобов’язала “Укрзалізницю” до 1 жовтня 2018 року подати на схвалення в НКРЕКП зміни в інвестиційній програмі з розподілу та постачання електричної енергії на 2018 рік, якими врахувати економію коштів в сумі 1 млн 580,51 тис. грн (без ПДВ), яка склалася при виконанні заходів Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії та постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2017 рік.
У разі ненадання компанією вищезазначених змін Департамент з регулювання відносин у сфері енергетики має підготувати і винести на відкрите засідання НКРЕКП проект рішення про встановлення (перегляд) тарифів на розподіл електроенергії та тарифів на постачання електричної енергії “Укрзалізниці” шляхом його зміни в бік зменшення на відповідну суму.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас