Oracle залишається лідером на ринку платформ мобільної розробки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Oracle залишається лідером на ринку платформ мобільної розробки

Фондовий ринок
362
Аналітична компанія Gartner опублікувала дослідження (так званий магічний квадрант) на ринку платформ мобільної розробки (Mobile Application Development Platforms, MADP).
Oracle другий рік поспіль визнається лідером у цій галузі.
За словами експертів, у зв’язку з постійними змінами звичок користувачів мобільних пристроїв компанії докладають більше зусиль, щоб взаємодіяти з аудиторією через різні платформи.
Фахівці прогнозують, що до 2020 року 55% від загальної кількості всіх організацій запустять в промислову експлуатацію як мінімум один додатковий клієнтський інтерфейс на додачу до вже використовуваних мобільних додатків.
Крім того, очікується, що до 2021 року принаймні третина організацій розгорне мультиканальну платформу розробки для підтримки мобільних, веб-комунікацій, голосового спілкування і доповненої реальності.
“Смартфонами користується все більше людей, і мобільні додатки, хоч і продовжують відігравати ключову роль у залученні клієнтів, починають поступатися місцем новим технологіям, таким як діалогові інтерфейси, – говорить віце-президент Oracle з управління продуктами Сухас Ульяр (Suhas Uliyar). – Додавання таких сервісів, як інтелектуальні чат-боти Oracle, які дають змогу легко створювати чат-боти для клієнтів, буде сприяти цифровій трансформації, оскільки компанії залучають аудиторію, використовуючи нові та інноваційні платформи”.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас