Біткойн-біржа Канади виходить на ринок ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткойн-біржа Канади виходить на ринок ЄС

Фінтех і Картки
347
Найбільша криптовалютна торгова платформа Канади Coinsquare оголосила, що до кінця 2018 року вийде на ринок Європейського Союзу, — повідомляється в офіційній заяві біржі.
Так, вже в четвертому кварталі цього року користувачі з Європи отримають доступ до торгів біткойном, а також Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, XRP, Dogecoin і Dash.
«Вихід на такий величезний ринок ЄС стане важливим кроком, який наблизить нас до мети стати глобальним фінансовим інститутом 21-го століття. Ми є провідною криптовалютною біржею в Канаді і дуже ретельно підходимо до питань міжнародного розширення, бажаючи бути впевненими в тому, що зможемо запропонувати такий же високий рівень сервісу і безпеки в будь-якій іншій країні», — сказав CEO Coinsquare Коул Даймонд.
У липні Coinsquare спільно з інвестиційним блокчейн-банком DLTa 21 Blockhain Corp анонсувала запуск торгової платформи в Японії.
Крім того, біржа запустила інвестиційний фонд Coincapital , який буде пропонувати клієнтам інвестиційні продукти, орієнтовані на криповалюти, а також на такі нові технології, як блокчейн і штучний інтелект.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас