День фінансів, 17 серпня: без "Роттердама+", ременів безпеки та централізованого гарячого водопостачання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 17 серпня: без "Роттердама+", ременів безпеки та централізованого гарячого водопостачання

971
П’ятниця, 17 серпня. Кінець робочого тижня повідав про сміливі плани:
Без формули “Роттердам+”. Національна комісія планує скасувати формулу “Роттердам+” у зв’язку з початком дії нового ринку електричної енергії. Це рішення пояснюється необхідністю упорядкування нормативної бази діяльності на ринку електричної енергії України.
Без поїздів до Росії. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян пояснив, що скасування залізничного сполучення з Російською Федерацією – це питання захисту українців від свавільних дій правоохоронців РФ і ФСБ. Омелян вважає, що ті люди, які їздять до Росії, можуть бути викраденими або потрапити в лапи ФСБ.
Без ременя не обійтися. Мінінфраструктури розробило проект, за яким з січня 2019 року буде заборонено перевозити пасажирів в автобусах без ременів безпеки. Також буде заборонено перевезення більше ніж 9 пасажирів в транспорті, не обладнаному таксометром.
Без централізованого гарячого водопостачання. Міністр ЖКГ Геннадій Зубко переконаний, що заміною централізованого гарячого водопостачання може стати автономне домове, квартальне або районне.
Без поліса не виїжджати. У Кабміні провели обговорення проекту “Про внесення змін в Правила дорожнього руху”. Окремим пунктом виділили зобов’язання водіїв мати при собі поліс страхування цивільної відповідальності в паперовому або електронному вигляді. Чинність полісів поліція може перевіряти в Єдиній централізованій базі даних обов’язкового страхування цивільної відповідальності автомобілістів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас