Маск хоче побудувати швидкісний тунель під Лос-Анджелесом для любителів бейсболу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск хоче побудувати швидкісний тунель під Лос-Анджелесом для любителів бейсболу

Технології&Авто
637
Заснована Ілоном Маском The Boring Company пообіцяла побудувати в Лос-Анджелесі підземну швидкісну транспортну систему Dugout Loop.
Про це повідомляється на сайті компанії.
Тунель довжиною 3,6 кілометра з’єднає бейсбольний стадіон Доджер-стедіум зі Східним Голлівудом, густонаселеним районом в центрі Лос-Анджелеса.
Всередині тунелю будуть їздити 16-місні електричні автобуси, концепцію яких компанія представила в березні 2018 року.
Dugout Loop призначений в основному для відвідувачів стадіону. Кількість квитків на ці автобуси буде обмежено: спочатку до 1400 на кожну гру, а це всього 2,5% від кількості місць на стадіоні. Передбачається, що перед грою автобуси будуть один за іншим відвозити вболівальників на стадіон, а після матчу – в зворотному напрямку.
Швидкість автобусів – 240 кілометрів на годину, це дозволить дістатися з одного кінця тунелю в інший усього за 4 хвилини. Зараз час поїздки зі Східного Голлівуду до Доджер-стедіуму становить більше години на автомобілі.
Всі витрати з будівництва The Boring Company обіцяє взяти на себе, від уряду Лос-Анджелеса їй потрібний тільки дозвіл на реалізацію проекту. Відомо, що ідею вже підтримав мер міста Ерік Гарсетті.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас