В Японії показали систему розпізнавання облич для Олімпіади-2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії показали систему розпізнавання облич для Олімпіади-2020

Технології&Авто
254
Японська компанія-виробник електроніки NEC продемонструвала журналістам роботу системи розпізнавання облич, яка буде використовуватися для забезпечення безпеки під час літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор в 2020 році.
За заявою компанії, програма правильно розпізнає обличчя людей в 99,7% випадків, і на точність ідентифікації не впливають ні національність, ні якісь особливості зовнішності.
Під час демонстраційного використання на прес-конференції програма успішно визначає кілька людей, включаючи спортсмена зростом більше 2 метрів і кількох паралімпійців у візках.
Перед Олімпіадою-2020 року в Токіо в базу системи будуть внесені фотографії близько 300 000 людей – спортсменів, волонтерів, журналістів та інших працівників олипийского парку.
Щоразу, заходячи на один із 40 олімпійських об’єктів, їм доведеться пройти перевірку безпеки – подивитися в камеру, щоб програма їх розпізнала. Обличчя звичайних гостей Олімпіади в базу вносити не будуть, вони зможуть проходити на заходи за звичайними квитками.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас