Aston Martin розробить суперкар на основі DBS Superleggera — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin розробить суперкар на основі DBS Superleggera

Технології&Авто
212
Британська компанія Aston Martin створить більш швидку і потужну версію свого нового спорткара DBS Superleggera.
Новий автомобіль отримає більш потужний двигун і полегшену конструкцію.
Джерело в Британії підтвердило, що модель Aston Martin DBS Superleggera була розроблена, щоб “залишити простір” для ще більш швидкої і більш жорсткої версії AMR Super GT.
За попередніми даними, нова модифікація DBS Superleggera має отримати приставку AMR в назві — саме таке позначення використовувалося на колишніх спецверсіях моделей Vantage, Rapide і DB11.
“Ми випустили версію AMR попереднього Vantage і отримали AMR Rapide і DB11, тому можна припустити, що подібна DBS Superleggera теж прийде”, – сказав старший виконавчий директор Aston Martin при запуску британського суперкара.
Всередині, як вважається, спортивні сидіння стандартного автомобіля будуть замінені додатковими сидіннями з вуглецевого волокна, щоб прибрати близько 20 кг зайвої ваги. Віддачу 5,2-літрового мотора V12 збільшать до 750 кінських сил. Для цього потрібна значна переробка внутрішніх компонентів V12.
Передбачається, що Aston Martin DBS Superleggera AMR зможе прискорюватися з місця до “сотні” менш ніж за три секунди, що дозволить йому конкурувати з Ferrari 812 Superfast.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас