General Electric вирішила продати цифровий бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Electric вирішила продати цифровий бізнес

Фондовий ринок
608
Електротехнічний концерн General Electric збирається продати ключові частини свого цифрового бізнесу в рамках масштабної реструктуризації, яку затіяла компанія.
Про це стало відомо газеті The Wall Street Journal (WSJ) від поінформованих джерел.
General Electric створила відокремлений підрозділ для розробки ПЗ – GE Digital – в 2015 році, відокремивши його від свого бізнесу з виробництва реактивних двигунів, силових турбін і медичного діагностичного обладнання. Чисельність персоналу підрозділу становила 28 тисяч осіб.
Колишній генеральний директор General Electric Джефф Іммельт (Jeff Immelt) створив GE Digital для того, щоб перетворити компанію на “цифрову промислову”. Однак новий глава Джон Фланнері (John Flannery) значно знизив амбіції General Electric в частині промислового Інтернету речей.
За даними WSJ, General Electric звернулася до одного з інвестиційних банків для організації аукціону з продажу GE Digital.
Які саме активи планується продати і яку суму хоче заробити американська компанія, співрозмовникам видання невідомо. Зазначається лише, що в число потенційних покупців GE Digital або частки цього підрозділу входять розробники програмного забезпечення і промислові компанії, які активно інвестують у цифровізацію бізнесу.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас