Qualcomm обіцяє автомобілі з підтримкою 5G в 2021 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qualcomm обіцяє автомобілі з підтримкою 5G в 2021 році

Технології&Авто
152
Компанія Qualcomm в ході оголошення результатів за третій квартал поточного фінансового року (був закритий 24 червня) визначила терміни появи комерційних автомобілів з підтримкою мобільного зв’язку п’ятого покоління (5G).
IT-галузь зараз стоїть на порозі епохи 5G. Перші комерційні мережі п’ятого покоління повинні запрацювати найближчим часом, забезпечивши різке зростання швидкостей передачі даних і низку абсолютно нових можливостей.
Qualcomm зазначає, що для автомобільного сектору велике значення має радикальне зниження затримки: ця величина виявиться на рівні всього в 1 мс. Для порівняння: в звичайних мережах 4G даний показник становить близько 20 мс.
Таким чином, підключені і самокеровані транспортні засоби зможуть в режимі реального часу обмінюватися даними один з одним і дорожньою інфраструктурою. В результаті, буде створено фундамент для розгортання транспортних систем нового покоління.
Компанія Qualcomm заявляє, що комерційні автомобілі з підтримкою 5G повинні з’явитися в 2021 році. В їх масовому виведенні на ринок допоможе інша особливість мереж п’ятого покоління: технологія дозволяє обслуговувати набагато більшу кількість пристроїв на одиницю площі, ніж нинішні мобільні мережі.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас