День фінансів, 27 липня: плани щодо Hyperloop, "постачальники" єврономерів, менше проблемних кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 27 липня: плани щодо Hyperloop, "постачальники" єврономерів, менше проблемних кредитів

560
У п’ятницю, 27 липня, багато корисних новин про дороги і транспорт
Фури будуть зважувати на ходу. В Україні на автодорогах введуть автоматичну систему зважування під час руху Weight-in-Motion (WiM).
“Ручний” контроль за швидкістю на дорогах. Впровадження “ручного” контролю за швидкістю на автодорогах поки не розглядається, повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
Місце України в проекті Hyperloop. З 2019 року в Дніпрі почнеться будівництво тестового майданчика Hyperloop. Будівництво Hyperloop буде обходитися дешевше, ніж прокладка євроколії, але в Україні є сенс займатися обома проектами, повідомив міністр інфраструктури
Новий швидкісний залізничний маршрут. “Укрзалізниця” має намір запустити швидкісне сполучення між Києвом і Миколаєвом. Але можливим це стане тільки після електрифікації лінії Долинська-Миколаїв.
З яких країн найчастіше ввозять авто з іноземною реєстрацією. За даними ДФС, станом на 31 січня 2018 року в Україну завезли 110,7 тисяч авто на польській реєстрації, з Литви було завезено 51,7 тисяч авто.
Крім автомобілів і доріг:
Оцінка майна по-новому: чого чекати українцям від нової схеми. Раніше недобросовісні оцінювачі, користуючись тим, що не було реальної можливості перевіряти звіти про оцінку, занижували вартість майна, укладали угоди з копійчаною сумою, і таким чином зменшувалася сума податку, відзначають у ФДМ.
В Україні скоротилася частка проблемних кредитів. У червні частка проблемних кредитів скоротилася на 0,37 п. п. до 55,68%. Скорочення відбулося за рахунок зменшення цього показника по всіх групах, крім неплатоспроможних.
Водоканали анонсували підвищення тарифів на воду. Про це заявила заступник голови Асоціації водоканалів України Ольга Бабій. За її словами, подорожчання води пов’язане зі зростанням вартості хлору, який виробляє Дніпроазот. Подорожчання варто очікувати з вересня цього року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас