У Київській області вилучили фальсифікований алкоголь на понад 10 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київській області вилучили фальсифікований алкоголь на понад 10 млн гривень

Кримінал
340
Співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) в Київській області виявили та вилучили алкогольний фальсифікат на суму понад 10 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС в Київській області.
Так, в липні 2018 року разом зі співробітниками Національної поліції і прокуратури вони провели обшуки на території Сквирського району Київської області.
“За результатами вжитих заходів виявлено та вилучено підакцизні товари (спиртовмісну продукцію) в кількості 41 тонни, орієнтовною вартістю понад 10 мільйонів гривень, а також обладнання та інструменти для масового фасування фальсифікованої спиртовмісної продукції”, – повідомили в прес-службі.
В ході обшуків було вилучено конвеєри, блоки управління зерноочисних машин, автонавантажувач, компресор, машину для упаковки, ваги та інше.
“Всього з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму понад 13 мільйонів гривень і передано на відповідальне зберігання. Зараз триває досудове розслідування”, – зазначили у фіскальній службі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас