В Україні створять міжнародний логістичний центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні створять міжнародний логістичний центр

Фондовий ринок
669
Асоціація сільськогосподарських виробників Луганської області, група компаній Співдружність і громадський союз Балтійсько-Чорноморського форуму домовилися про створення міжнародного логістичного центру.
Відповідний меморандум було підписано 19 липня.
Документ передбачає модернізацію портової інфраструктури Херсонського і Скадовського морських торговельних портів і підвищення ефективності їх використання. Проект підготовлений литовськими і українськими фахівцями.
Крім того, сторони мають намір втілювати в життя проект транспортного коридору Клайпеда (Литва) – Білорусь – Херсон – Трабзон (Туреччина) – Грузія – Баку (Азербайджан).
“Однією з основних проблем в нашому регіоні є логістична. Сільгосптоваровиробники не можуть реалізувати свою продукцію без участі великих зернотрейдерів. Це впливає і на ціну сільгосппродукції, яка реалізується на внутрішньому ринку. Сьогоднішня зустріч важлива для нас усіх, бо відкриття Балтійсько-Чорноморського транспортного коридору, участь в міжнародному логістичному співтоваристві дає шанс аграріям вийти на експорт в країни Європи, Азії”, – сказав директор Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Луганської області Валерій Окопний.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас