Китайські інвестори проявили зацікавленість до української спиртової промисловості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайські інвестори проявили зацікавленість до української спиртової промисловості

Фондовий ринок
319
Представники ДП “Укрспирт” виступили з презентацією інвестиційного плану розвитку галузі та запропонували механізми фінансової участі у процесах інвестування.
Про це повідомляє прес-служба “Укрспирту”.
В “Укрспирті” також окреслили потенційні перспективи співпраці з представниками китайської компанії BEIJING HUAFU ENGINEERING. LTD, що спеціалізується на машинобудівництві та переробних галузях.
Зазначається, що китайські інвестори проявили зацікавленість до вітчизняної спиртової промисловості.
“Державно-приватне партнерство у фінансуванні проектів, із залученням китайських інвестицій та використанням інноваційних вітчизняних розробок може стати саме тим дієвим механізмом-каталізатором, який надасть поштовх розбудові інвестиційного ринку України”, — йдеться у повідомленні.
У 2018 році “Укрспирт” потребує 300 млн грн інвестицій для модернізації виробничих потужностей. Знос основних засобів становить 75%, до арешту рахунків підприємству вдалося інвестувати в переобладнання виробництва близько 65 млн грн, зауважили у ДП.
“Завдяки чому з’явилася можливість забезпечення виконання експортних контрактів до Польщі, Туреччини, Німеччини, налагодити випуск нових видів товарної продукції для парфумерної галузі та біопалива власної марки”, — додали в “Укрспирті”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас