Twitter заморозила 70 млн акаунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter заморозила 70 млн акаунтів

Фондовий ринок
418
За останні два місяці Twitter заморозила 70 млн облікових записів в рамках рішучої боротьби проти шкідливої активності на своїй платформі. Порівняно з інтенсивністю блокувань в жовтні минулого року, з травня по червень темпи зросли удвічі.
Про це повідомляє The Verge з посиланням на The Washington Post.
Протягом кількох років компанія зазнавала широкої критики за мляві зусилля щодо припинення ненормальної поведінки користувачів. Під тиском антиросійських настроїв Twitter і Facebook посилили боротьбу проти троллінгу і спаму.
У червні Twitter повідомила про роботу над поліпшенням своїх політик безпеки і зазначила, що її системи щотижня визначають і реагують на більш ніж 9,9 млн облікових записів, що вручну або автоматично поширюють спам.
The Washington Post відзначає, що посилення тиску з боку компанії може призвести до зниження кількості користувачів у другому кварталі. Хоча керівництво Twitter вважає, що зачищення не сильно позначаться на кількості активних користувачів, бо серед заблокованих акаунтів багато рідко робили публікації.
Тим не менш, в листі для акціонерів за перший квартал цього року Twitter вказала, що «поточні зусилля із забезпечення якості інформації» негативно позначилися на щомісячній кількості користувачів і в подальшому можуть мати подібний вплив.
Так чи інакше, але настільки масштабні блокування не можуть не поправити статистику. Однак у довгостроковій перспективі для успіху соціальної служби набагато важливіше позбавити середовище комунікації від небажаних і нав’язливих повідомлень.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас