Huobi запускає крипто-біржу в Австралії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huobi запускає крипто-біржу в Австралії

Фінтех і Картки
158
Китайська криптовалютна біржа Huobi підтвердила початок торгів на своїй новій австралійській платформі сьогодні, 5 липня.
За даними Coinmarketcap, криптобіржа на даний момент займає четверте місце, при цьому обсяг щоденного обсягу торгів на майданчику становить 713 мільйонів доларів.
У оголошенні криптобиржі Huobi згадується, що торгові пари будуть введені поетапно протягом усього дня в четвер, з 10 ранку, за часом Сіднея. Спочатку для трейдерів будуть запропоновані десять пар з австралійським доларом, включаючи Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic і Bitcoin Cash. Біржа додала у своєму анонсі:
“В майбутньому Huobi Australia буде підтримувати більше торгових пар для всіх користувачів”.
Binance, в даний час найбільша біржа в світі з щоденним обсягом торгів близько 1,3 млрд. доларів, переїхала на Мальту, що також сприяло більш тісній взаємодії платформи з європейськими користувачами. Лідер ринку США, компанія Coinbase також планує створити спеціальний офіс в Японії.
Подібно до Японії, Австралія пред’являє суворі вимоги до компаній, що надають послуги зберігання та обміну криптовалюти, тим не менш, підхід влади країни до регулювання не раз піддавався критиці в цьому році і раніше.
Схоже, що нинішній ландшафт не є найбільш сприятливим, проте Huobi також планує зробити свій внесок у розширення прийняття блокчейна місцевою економікою через свою інвестиційну дочірню компанію Huobi Capital і її глобальний фонд глобальної екосистеми вартістю 200 мільйонів доларів США.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас