День фінансів, 5 липня: рубіж для "єврономерів", новини від ПриватБанку, точна дата "проїзду по 8" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 5 липня: рубіж для "єврономерів", новини від ПриватБанку, точна дата "проїзду по 8"

2160
Четвер, 5 липня, приніс не надто втішні новини для “єврономерів” і пасажирів громадського транспорту столиці:
Коли по 8? Кличко повідомив точну дату подорожчання проїзду в громадському транспорті Києва. З його слів, очікувати проїзд по 8 гривень слід вже наступної суботи. Цей крок мер називає “вимушеним”. Але чи допоможе це уникнути кризи в транспортній сфері столиці? – Час покаже.
Договір і передоплата Вже наступного літа для отримання електроенергії потрібно буде підписувати договір і вносити передоплату. Важливо, що ви самі обираєте собі постачальника світла. Замість єдиного тарифу на всю країну з’являться десятки пропозицій – з різними умовами і цінами.
Нові правила в’їзду в Шенген. Відповідно до змін від Європарламенту, тепер ця процедура буде коштувати 7 євро. Також нова система передбачає додаткові перевірки особи. Наприклад, щоб отримати дозвіл перед поїздкою до ЄС, вам потрібно буде заповнити електронну форму та внести особисті дані (включаючи ім’я, дату і місце народження, стать і національність), інформацію про документ для подорожей, домашню адресу та контактну інформацію, а також вказати європейську країну першого в’їзду.
Рубіж для єврономерів. Нагадаємо, інформацію про порушників термінів перебування авто на єврономерах в Україні поліцейські вносять у систему “Рубіж”. За планом влади, саме за допомогою системи “Рубіж” патрульні поліцейські будуть зупиняти саме порушників, а не тих іноземців, хто знаходиться в Україні. Детальніше тут.
Нововведення від ПриватБанку. Клієнти перестануть отримувати звичні смс-повідомлення за кожною операцією з картковими рахунками, їх відправляють лише за транзакціями на суму від 1000 грн. У банку підказали і що слід робити, якщо ви все ж таки хочете отримувати повідомлення.
“Подвиги” Януковича Луценко розповів про те, скільки коштів залишилося в державній скарбниці після Януковича. Генпрокурор запевняє, що у нього після тюрми було більше грошей. При цьому він каже, що за чотири роки президентства Януковича державі завдано збитків у 40 мільярдів доларів.
Хороша новина для наукових діячів В Україні створено Національний фонд досліджень, який буде вручати грантову підтримку наукових досліджень і розробок. Тому якщо у вас є цікаві розробки, читайте детальніше.
Але якщо ви не науковий діяч, а заробляти гідно все одно хочеться – у нас теж хороші новини! У програмі *«Бонус до депозиту» від Finance.ua з’явився новий банк-учасник. Щоб отримати більше за депозитом, необхідно зробити лише кілька кроків. Розмір бонусу від Finance.ua до +2%!
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас