Китай влаштував обвал цін на нові автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай влаштував обвал цін на нові автомобілі

Технології&Авто
2554
Китай знизив мита на імпорт автомобілів з 25 до 15 відсотків. Цей крок — частина стратегії з відкриття ринків, уточнює японська телерадіомовна корпорація NHK.
У зв’язку з цим центри продажу іноземних автомобілів у Китаї роблять покупцям більш привабливі пропозиції. Так, один з японських постачальників в Пекіні знизив ціну на повнорозмірні позашляховики майже на 8500 доларів.
На імпортні машини припадає трохи більше чотирьох відсотків авторинку Китаю. Автодилери вважають, що зниження тарифів буде стимулювати продаж і зростання сектору транспортних засобів класу люкс.
Водночас Пекін після 6 липня планує ввести 25-процентні мита на машини з США, реагуючи на тарифну політику американської адміністрації. Раніше в червні міністерство комерції Китаю повідомило про збори на 659 найменувань американських товарів.
Цей крок став відповіддю на схвалення Білим домом списку китайських товарів на загальну суму 50 млрд доларів, які будуть обкладені 25-відсотковими митами, що також набувають чинності 6 липня.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас