ПриватБанк і UnionPay стануть партнерами на українському ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк і UnionPay стануть партнерами на українському ринку

Фондовий ринок
259
Сьогодні в Києві ПриватБанк і компанія UnionPay International підписали протокол про наміри, який дає старт реалізації спільних проектів лідера українського банківського ринку і найбільшої міжнародної платіжної системи.
В рамках співпраці з UnionPay на першому етапі ПриватБанк розглядає можливість запуску в 2019 році обслуговування карток платіжної системи UnionPay International в мережі банкоматів і платіжних терміналів банку. Крім того, банк і UnionPay планують розробку спільних інноваційних платіжних продуктів, які сприятимуть модернізації української індустрії платежів.
Зазначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, найкращою платіжною карткою mass визнано «Картку для виплат» від Приватбанку.
Ця картка дозволяє отримувати будь-які грошові зарахування: зарплату, пенсію, аванси, відрядження, стипендію, всі види соціальних допомог, виплати за народження дитини, а також грошові перекази. Знімати готівку без комісій можна в будь-якому банкоматі Приватбанку на території України.

Довідка Finance.ua

  • Картки UnionPay емітуються в більш ніж 40 країнах. Україна стане 170 країною світу, в якій буде розвиватися сервіс обслуговування карток UnionPay.
  • Сьогодні UPI надає можливість використовувати картки для оплати товарів і послуг, а також зняття готівки в партнерстві з більш ніж 400 фінансовими інститутами по всьому світу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас