День фінансів, 4 липня: важливий підпис Порошенка, перевірки субсидіантів, штрафи за неправильне паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 липня: важливий підпис Порошенка, перевірки субсидіантів, штрафи за неправильне паркування

844
Середа 4 липня. Крім важливого підпису Порошенка (Гарант сьогодні підписав закон “Про валюту і валютні операції”), день запам’ятався новинами про штрафи і перевірки:
Сів п’яним за кермо? Чекай на належне покарання. Сьогодні ВРУ підтримала законопроект, який притягатиме до кримінальної відповідальності винуватців ДТП з жертвами. Важливо, що закон передбачає прирівняти винуватців ДТП зі смертельним наслідком до осіб, які вчинили умисні вбивства. Крім цього, закон буде передбачати підвищені штрафи для водіїв, які керують авто «під мухою», і їх примусове лікування в подальшому.
Порушив правила паркування? Чекай на штраф. Залишилося кілька місяців до того, як набуде чинності новий Закон, згідно з яким водіїв чекають нові штрафи за порушення правил паркування. Сума штрафу буде розраховуватися, виходячи з того, де водій залишив свій автомобіль. Про максимальну суму штрафу та інші нюанси детально тут.
Затримали рейс? Чекай на компенсацію. Авіакомпанії зобов’яжуть виплачувати компенсацію за затримку рейсів. Так, туристи, які цілодобово чекають на свої рейси, на думку парламентаріїв, не лізуть ні в які ворота. Якщо цікаво, які ж суми виплачуватимуться – заходьте сюди.
Наразі зі штрафами все. Але ось ще порція важливих новин дня:
Збрехав для субсидії? Чекай на перевірку. Перевіряти субсидіантів обіцяють по-новому. В уряді прогнозують, що після проведення ретельної перевірки субсидіантів залишиться 80-85% сімей. Як саме відсіюватимуть липових бідняків від тих, хто насправді потребує допомоги, читайте тут.
Шахтар? Чекай на зарплату. Міністерство фінансів перерозподілило кошти на виплату заробітних плат українським шахтарям. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. В цілому наразі зібралися виплатити 220 мільйонів гривень з наявного мільярдного боргу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас