Apple почне збирати в Індії смартфони iPhone 6S — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple почне збирати в Індії смартфони iPhone 6S

Фондовий ринок
703
Згідно з інформацією видання The Economic Times, компанія Apple запустить виробництво смартфонів iPhone 6S в Індії, щоб уникнути додаткового оподаткування на цьому масштабному ринку.
З 2017 року в Індії вже збирають бюджетну модель iPhone SE, так що Apple не доведеться розгортати виробництво з нуля, а буде достатньо відкрити кілька нових складальних ліній на базі контрактного виробника Wistron в Бангалорі.
Нагадаємо, що індійська влада ввела в лютому поточного року додаткові мита на товари, що надходять у країну з інших країн, завдяки чому націнка на такі товари збільшилася на 15-20%.
Збирання смартфонів Apple в Індії дозволить уникнути такої націнки, однак це не означає, що вартість iPhone 6S в Індії автоматично скоротиться.
Таким чином виробник просто знизить свої витрати, що дозволить йому заробляти більше на кожному проданому смартфоні. Також не варто забувати про більш зручну логістику, яка дозволить не тільки заощадити, але і скоротити час постачання зібраних пристроїв в магазини країни.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас