Aston Martin представив найшвидший автомобіль в своїй історії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Aston Martin представив найшвидший автомобіль в своїй історії

Технології&Авто
580
Британський виробник суперкарів відродив ім’я DBS для нової моделі DBS Superleggera. Приставку спорткар отримав на честь співпраці британців з кузовним ательє Touring Superleggera.
У модельному ряду бренду автомобіль займе місце Vanquish.
В основі Aston Martin DBS Superleggera лежить алюмінієва платформа з кузовними панелями з вуглепластика. Маса суперкара становить 1700 кілограмів, що на 71 кілограм менше, ніж у DB11.
Кузов має новий передній сплітер, аеродинаміку кузова, задній дифузор і нове заднє крило Aeroblade 2, що виробляє 60 кг притискної сили спереду автомобіля і 120 кг ззаду. Модель Superleggera отримала більш сміливу передню решітку, а також нові фари і задні ліхтарі, щоб ще більше відрізнити її від DB11.
Новинку укомплектують 5,2-літровим бензиновим двигуном V12 з двома турбінами. Потужність агрегату складе 715 к. с. Розгін до першої сотні займе у спорткара всього 3,4 секунди. Максимальна швидкість — 340 км/год. Мотор буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.
За словами головного інженера Метта Беккера, автомобіль був розроблений, щоб поєднати комфорт і продуктивність.
DBS Superleggera повинен вийти в продаж в кінці цього року в кузові купе з ціною від 225 000 фунтів стерлінгів. Версія Volante, яка вже була перевірена на тестах, надійде в продаж на початку 2019 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас