Український меморандум з Hyperloop: деталі документа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український меморандум з Hyperloop: деталі документа

Фондовий ринок
1091
Стали відомі умови, на яких Міністерство інфраструктури України підписало меморандум з Hyperloop Transportation Technologies.
Згідно з текстом меморандуму, який буде діяти 12 місяців, його мета – співробітництво сторін у підготовці техніко-економічного обґрунтування і впровадження як комерційної, так і суспільної складових системи транспорту Hyperloop.
При цьому в документі підкреслюється, що меморандум не накладає жодних зобов’язань на сторони і не є попередньою угодою.
Як раніше зазначав міністр інфраструктури України Володимир Омелян, тестовий майданчик українського варіанта надшвидкісного потяга Hyperloop можливо запустити вже в 2019 році.

Довідка Finance.ua

  • Hyperloop – це розроблена Ілона Маском транспортна система. Hyperloop складається зі сталевих труб, усередині яких переміщається поїзд. Він являє собою герметичну капсулу на аеродинамічній подушці, яка може розвивати швидкість понад 500 км/год.
  • Раніше проект The Boring Company оприлюднив список з десяти регіонів, де в перспективі може з’явитися повноцінна високошвидкісна дорога. У переліку значаться регіони країн США, Великобританії, Мексики, Індії та Канади.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас