Центр Біржових Технологій: місце, де працюють щасливі люди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр Біржових Технологій: місце, де працюють щасливі люди

Фондовий ринок
294
Центр Біржових Технологій: місце, де працюють щасливі люди
Головна цінність компанії Центр Біржових Технологій – це люди. Люди, які ростуть в компанії не просто як звичайні співробітники, а як частина великого цілого. Всі вони особливі, кожен зі своєю історією і життєвим досвідом … Кожен дає компанії щось важливе, і тільки разом ми – сила.
Наша філософія проста: віддача повинна бути обопільною. Чим більше уваги і турботи співробітник отримує, тим краще його ставлення до компанії та вище якість роботи. І навпаки: людей, які співпереживають з компанією кожен пройдений етап, ми цінуємо і дякуємо їм.
Центр всіляко допомагає своїм співробітникам, і намагається створити для них сприятливі умови для розвитку. Ми хочемо, щоб вони були успішними, щасливими і реалізованими – саме такі люди для нас цінні. І таким ми хочемо бачити кожного. Адже подібне притягує подібне.
Не кожен витримує темпи розвитку компанії. Люди, які не хочуть удосконалюватися, вчитися, працювати в команді, просто сходять з дистанції, тому що розуміють – вони не зможуть стати частиною нашого світу. Також не кожен розділяє нашу філософію: ми цінуємо чесних, благородних і працьовитих. І того, хто не з їх числа, видно відразу, як на долоні. Такі люди ніколи не стануть одним з нас.

Професійний колектив – запорука успіху компанії

Центр Біржових Технологій: місце, де працюють щасливі люди
Наші співробітники – кращі в своїх галузях! Цього ми досягли не відразу, а пройшовши складний і тернистий шлях навчання та тренінгів. Компанія регулярно запрошує фахівців-тренерів для підвищення кваліфікації працівників: з англійської мови, дизайну, програмування. Це – наші інвестиції в майбутніх професіоналів.
Історія кожного, хто домігся успіхів в компанії, починалася приблизно однаково: людина приходила на посаду простого менеджера і завдяки своїй завзятості і працьовитості досягав великих висот. Керуючі офісів в різних містах говорять про одне: перспективи зростання в Центрі – величезні, і компанія постійно надає можливості для розвитку співробітників і професійного зростання. Деякі з них виїхали в інші країни, де відкривалися представництва ЦБТ, і стали успішними там.
Всі, хто займає керівні посади, починали з простого. Наприклад, керівник представництва компанії у Львові Олена Якубовська спочатку була звичайним менеджером, але їй завжди хотілося більш масштабної роботи. Помітивши це, керівництво довірило їй розвиток нового регіону. Вона стверджує, що тільки реалізувавши себе в роботі, яка приносить радість, можна стати щасливим.
А керівник миколаївського ЦБТ Олександр Сім зазначає, що спочатку сумнівався, чи справиться він з поставленим завданням. Але постійна підтримка компанії допомогла йому подолати всі труднощі.
Історія Дмитра Ротаря, керівника відділу в Чернівцях доводить, що кожен може тут знайти застосування своїм талантам. Сам він розривався між двома улюбленими професіями – викладанням і фінансової торгівлею. У Центрі у нього виходить поєднувати їх. Працюючи фінансовим консультантом, він навчає і клієнтів і займається трейдингом.
За матеріалами:
TeleTrade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас