Ілон Маск запустив Tesla Model X в тунелі The Boring Company під Лос-Анджелесом (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск запустив Tesla Model X в тунелі The Boring Company під Лос-Анджелесом (відео)

Технології&Авто
2331
Компанія Ілона Маска The Boring Company протестувала транспортні тунелі під Лос-Анджелесом за допомогою електрокара Tesla Model X. Відео з тестування опубліковано в твіттері Маска.
Таким чином The Boring Company протестувала деякі елементи транспортної компанії, зокрема систему пересування капсул з пасажирами і автомобілів всередині тунелю.
Нещодавно стало відомо, що The Boring Company побудує систему підземних поїздів в Чикаго The Express Chicago Loop з міжнародного аеропорту О’Хара в діловий квартал в центрі міста. Ілон Маск виграв тендер на будівництво цієї транспортної розв’язки, в конкурсі брали участь ще три компанії.
Відповідно до тендера, високошвидкісною підземною системою залізниць будуть переміщатися поїзди, що складаються з кількох окремих пасажирських електричних капсул. Транспортні пристрої будуть пересуватися тунелями зі швидкістю 240 кілометрів на годину. Планується, що така швидкість знизить час переміщення між аеропортом і діловим районом Чикаго з 45 хвилин до 15 хвилин.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас