Volkswagen презентував «самостійний» електрокар, який розплачується криптовалютою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen презентував «самостійний» електрокар, який розплачується криптовалютою

Фондовий ринок
320
У Ганновері проходить CeBIT – міжнародна виставка інформаційних технологій. Цього року німецькі компанії дивують своєю винахідливістю і футуристичними моделями. Так, наприклад, концерн Volkswagen презентував «самостійний» електрокар.
Безпілотний автомобіль Sedric Active став родзинкою німецького автовиробника на виставці. Volkswagen позиціонує модель, як машину для любителів активного відпочинку. Це вже п’ята версія концепту Sedric.
Йоган Юнгвірт, керівник цифрового відділу VW Group описує функціонал моделі так: «Уявіть собі, що любитель гірських прогулянок на велосипеді спускається на своєму «двоколіснику», а його автомобіль самостійно спускається за ним».
Новий Sedric Active оснащений спеціальними кріпленнями на даху, які призначені для перевезення спортивного спорядження. Навігаційна система моделі вимірює швидкість вітру, можливу погоду і висоту хвиль. Користувачі можуть викликати SEDRIC або за допомогою OneButton (натисненням однієї кнопки), або за допомогою мобільного додатку MOIA.
Крім цього автомобіль має власний кріптовалютний гаманець. Машина сама здатна заплатити за мийку або підзарядку, оплата здійснюється безконтактно.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас