В Україні змінили кредитні правила для військових — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні змінили кредитні правила для військових

Кредит&Депозит
21252
В Україні на час особливого періоду військовослужбовцям не будуть нараховуватися штрафні санкції за невиконання кредитних зобов’язань, а також відсотки за користування кредитом.
Про це повідомляє сайт Судової влади України, уточнивши, що Верховний Суд України у постанові від 30 травня 2018 року за позовом про стягнення заборгованості за кредитним договором не погодився з висновком апеляційного суду і направив справу на новий розгляд.
“На підставі положень статей 5, 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” та частини 15 ст. 14 Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їхніх сімей” Верховний Суд дійшов висновку про те, що військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам і військовозобов’язаним – з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду не нараховуються штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності, в тому числі банками і фізичними особами, а також відсотки за користування кредитом”, – йдеться в повідомленні.
Обрати кредит непросто. Неправильний вибір може створити купу проблем. Проте, якщо обрати кредит з розумом — він стане незамінним помічником. Ми вирішили допомагати нашим читачам в пошуку таких помічників. Для цього створили:
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас