600 тис. дизельних Mercedes C-Class і G-Class повернуть на ремонт - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

600 тис. дизельних Mercedes C-Class і G-Class повернуть на ремонт - ЗМІ

Технології&Авто
1585
Mercedes-Benz може відправити в ремонт понад 600 000 автомобілів C-Class і G-Class, що оснащуються дизельними двигунами, через те, що вони, нібито, приховують реальний рівень викидів СО2, повідомляє Der Spiegel з посиланням на власні джерела.
Daimler зараз сильно критикують через підтасування даних про рівень викиду шкідливих речовин в деяких моделях. У Німеччині Федеральне агентство з автотранспорту (KBA) зажадало, щоб Daimler провів сервісну кампанію фургонів Mercedes-Benz Vito з 1,6 л дизелем, бо їх програмне забезпечення не показувало реальний рівень викиду шкідливих речовин. Німецький автогігант погодився з цією вимогою.
Але, виявляється, під загрозою відкликання – ще понад 600 000 автомобілів концерну Daimler. Йдеться про Mercedes-Benz C-Class і G-Class, які теж оснащуються дизельними двигунами. До речі, ці агрегати були розроблені за допомогою інженерів Renault.
У 2017 році компанію Renault запідозрили в тому, що вона використовує нелегальне програмне забезпечення для фальсифікації рівня викидів СО2. Французи спростували ці твердження, а розслідування не дало результатів.
Daimler поки ніяк не коментує інформацію про можливе відкликання інших моделей з дизельними моторами. Однак, вона дуже схожа на правду, враховуючи, що Mercedes-Benz Vito вже потрапив під сервісну кампанію.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас