День фінансів, 31 травня: зміни в BankID, банківських рейтингах і умовах оплати комунальних послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 31 травня: зміни в BankID, банківських рейтингах і умовах оплати комунальних послуг

616
День фінансів, 31 травня. Рейтинги, податки, банки:
Fitch Ratings оновило рейтинги великих українських банків. Міжнародне рейтингове агентство підтвердило п’яти українським банкам довгострокові рейтинги дефолту емітента на рівні “B-” зі стабільними прогнозами.
Рейтинг криптовалют: Bitcoin не потрапив до трійки лідерів. Фінансове рейтингове агентство Weiss Ratings опублікувало рейтинг 93 криптовалют. Компанія оцінювала їх за двома критеріями: технологія і поширення, а також співвідношення ризик/прибуток.
В Україні з’явиться мобільний додаток для сплати податків. Міністр фінансів розповів, що міністерство разом з Державною фіскальною службою зараз працюють над удосконаленням електронного кабінету платника податків, який доступний на сайті ДФС.
НБУ має намір розширити функції системи BankID. Національний банк України пропонує внести зміни до положення про Єдину національну систему електронної дистанційної ідентифікації фізичних і юридичних осіб BankID Нацбанку.
Підприємці найчастіше віддають перевагу ПриватБанку. За останній рік кількість українських підприємців, які обслуговуються в Приватбанку, зросла більш ніж на 100 тис. Чому це відбувається, пояснила прес-служба банку.
В Україні зміняться умови оплати комунальних послуг. Новий закон про послуги ЖКГ набирає чинності в Україні з 10 червня. Тому поки українців не штрафуватимуть за відсутність лічильників тепла і води.
Експерти назвали податки, що стимулюють куріння. Автори проаналізували дані 17 країн, дослідники порівнювали інформацію від курців про суб’єктивну оцінку кількості викурених сигарет і узагальнені дані про пакет заходів щодо запобігання курінню в конкретній країні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас