Попит на ринку смарт-годинників істотно збільшився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попит на ринку смарт-годинників істотно збільшився

Світ
449
Дані Canalys враховують поставки «розумних» наручних годинників, а також браслетів з базовою функціональністю для відстеження фізичної активності і показників життєдіяльності організму користувача.
У період з січня по березень включно в глобальному масштабі було реалізовано приблизно 20,5 млн. натільних гаджетів. Це на третину – 35% – більше від результату за аналогічний період 2017 року.
У загальній масі реалізованих пристроїв на «розумні» наручні годинники припало 43% в штучному обчисленні і близько 80% в грошовому вираженні.
Лідером ринку за підсумками кварталу стала Apple з 3,8 млн. реалізованих годинників Watch. Частка «яблучної» імперії виявилася на рівні 18% в загальному обсязі ринку.
На другому місці – китайська Xiaomi, яка за три місяці поставила приблизно 3,7 млн. натільних гаджетів. Частка цієї компанії також складає близько 18%.
Далі йдуть Fitbit, Garmin і Huawei з частками відповідно 11%, 7% і 6%. Всі інші постачальники спільно контролюють 40% глобального ринку смарт-годинників і «розумних» браслетів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас