Antutu опублікував рейтинг найпотужніших смартфонів за підсумками минулого місяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Antutu опублікував рейтинг найпотужніших смартфонів за підсумками минулого місяця

Технології&Авто
4296
Офіційний сайт популярної програми для визначення потужності смартфонів Antutu опублікував рейтинг найпотужніших смартфонів за підсумками минулого місяця. Лідируючі позиції зайняли китайські й південнокорейські смартфони, пише “Сегодня”.
Однак варто враховувати той факт, що додаток працює виключно на платформі Android, тому до списку не потрапили смартфони від Apple. Якщо ви збираєтеся придбати собі найпотужніший смартфон на мобільну операційну систему від Google, то зверніть увагу на такі п’ять моделей.
  • 5 місце – Nubia Red Magic
П’яте місце зайняв смартфон, який розроблений геймерським відділенням Red Magic китайської компанії Nubia. Смартфон видав результат в 215 481 балів за шкалою продуктивності. Досить продуктивний 6-дюймовий смартфон з LTPS-екраном був спеціально розроблений для тих, хто любить грати в найвимогливіші мобільні відеоігри, включаючи емулятори ігрових приставок.
Для цього смартфон оснастили одним з найпотужніших 8-ядерних мобільних процесорів Qualcomm Snapdragon 835 (2,36 Ггц). Об’єм оперативної пам’яті складає цілих 8 ГБ, а вбудованої пам’яті – 128 ГБ. Всю продуктивну начинку живить акумулятор ємністю 3800 мАг, якого вистачає на 3,5-4 години при запуску вимогливих ігор, на кшталт World of Tanks або PUBG Mobile. Особливістю смартфона є унікальна система охолодження з чотирма конвекційними отворами і трьома шарами графіту – така конструкція добре обдуває процесор, виключаючи можливість тротлінгу (скидання частот процесора при перегріванні).
  • 4 місце – Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi MIX 2s є покращеною версією вдалої моделі Mi MIX 2. Версія “S” отримала більш потужний процесор і якісну фотокамеру. Модель в Antutu видає 262 789 балів. Усередині цього 6-дюймового смартфона з тонкими рамками інтегрований найпотужніший 8-ядерний мобільний процесор 2018 року – Snapdragon 845 з відеоприскорювачем Adreno 630. Працює телефон під управлінням Android 8.0 з оболонкою MIUI 9.5.
Однак інженери не оснастили смартфон хорошим охолодженням в монолітному корпусі, тому модель схильна до перегріву в іграх і тротлінгу. Зате модель може похвалитися високоякісною оптикою з фірмовим сенсором Sony IMX363, здатна конкурувати з iPhone X або ASUS ZenFone 5. Також апарат отримав бездротову зарядку і функцію Quickсharge 3.0, що дозволяє зарядити 3400 мАг батарею за 1.5 години.
  • 3 і 2 місце – Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9+
Бронзу і срібло в рейтингу займаю відразу два смартфони, які є майже ідентичними, за винятком розміру екрана і оперативної пам’яті, яка зробила невеликий розкид в оцінці продуктивності. Galaxy S9 набрав 263 041 бал, а Galaxy S9+ – 263 678 балів.
Обидві моделі мають дисплей Super AMOLED з роздільною здатністю 2960×1440 пікселів, але дигональ екрана у S9 – 5,8 дюйма, S9 + – 6,2”. Серцем тестованих моделей виявився 8-ядерний Qualcomm Snapdragon 845. Однак у Galaxy S9 він працює в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті, а у S9+ її розширили до 6 ГБ, через це старша модель виявилася на пару відсотків швидшою.
  • 1 місце – Xiaomi Black Shark
Золото в рейтингу найпотужніших смартфонів “виграв” свіжий геймерський смартфон Xiaomi Black Shark, що надійшов у продаж 20 квітня 2018 року. Результат тестування потужності в Antutu видав рекордні 272 388 балів.
В якості апаратної платформи використовується 10 нм процесор Qualcomm Snapdragon 845 з вісьмома ядрами Kryo 385 з розігнаною частотою до 2,8 ГГц і графікою Adreno 630. Щоб телефон не перегріватися, інженери оснастили смартфон ефективною системою охолодження на основі теплової трубки з рідиною.
Тестований зразок Xiaomi Black Shark був з 8 ГБ оперативної пам’яті, але є модель з 6 ГБ ОЗУ. Постійної пам’яті у смартфона 64/128 ГБ. Живить потужну начинку акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкісної зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0. Як запевняє Xiaomi, смартфон зможе на одному заряді пропрацювати 5 годин на ігровому режимі, тоді як інші моделі не витримують і 3 годин при подібних навантаженнях.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас