Українська залізниця отримає 300 млн євро від Європейського інвестиційного банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська залізниця отримає 300 млн євро від Європейського інвестиційного банку

Казна та Політика
200
Президент України Петро Порошенко, виступаючи в Миколаєві, підписав законопроект про ратифікацію фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком.
За словами Президента, це характеризує різке зростання інвестицій в економіку України взагалі і в транспортну інфраструктуру зокрема.
“Йдеться про проект модернізації залізниці на ділянці проекту напрямку “Волинське-Миколаїв-Колосівка”. Загальний обсяг інвестицій передбачений понад 300 млн євро. Він забезпечить збільшення швидкості поїздів, збільшення пропускної спроможності, і на сьогодні це робиться для того, щоб полегшити залізничне сполучення з миколаївськими портами, забезпечити збільшення завантаження, прискорення обробки і підвищення якості надання транзитних послуг, забезпечення укріплення статусу України як транзитної держави. За вашою присутністю я підписую відповідне подання до Верховної Ради”, – наголосив він.
Президент відзначає, що також буде підписаний проект закону про ратифікацію фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас