Ілон Маск передбачив можливе банкрутство Tesla через дешеві Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск передбачив можливе банкрутство Tesla через дешеві Model 3

Фондовий ринок
2326
Засновник Tesla Ілон Маск у своєму твіттері заявив, що через масовий випуск бюджетних електрокарів Tesla Model 3 за $35 тис. компанія може збанкрутувати.
Для того щоб Tesla не розорилася, компанії необхідно випускати 20 тис. автомобілів на місяць.
«Нам потрібно досягти цільового темпу випуску, а потім вирівняти його для досягнення необхідної вартості. Якщо ми будемо випускати дешеву Model 3 прямо зараз, компанія втратить всі гроші і закриється. Нам доведеться протягом шести місяців випускати не менше 5 тис. автомобілів на тиждень, щоб вижити», — написав Маск.
Минулого тижня Маск представив нову конфігурацію Tesla Model 3 — вона зможе розганятися до 96 кілометрів за 3,5 секунди, максимальна швидкість електрокара складе 250 кілометрів на годину, а однієї зарядки вистачить на 500 кілометрів. Вартість такого автомобіля складе $78 тис. в мінімальній комплектації без автопілота. Багато експертів вважають, що цей електрокар дозволить компанії вийти зі збитків.
Стандартна Tesla Model 3 була представлена на початку 2016 року. За цей час Маск отримав заявки на близько 500 тис. автомобілів. Дата виходу повнопривідної Tesla Model 3 поки що не розкривається.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас