Україна і Туреччина погодили кооперацію між виробниками авіатехніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Туреччина погодили кооперацію між виробниками авіатехніки

Казна та Політика
196
Восени Україна і Туреччина підпишуть Меморандум про взаєморозуміння для здійснення обміну авіаційною технікою між двома державами за спрощеною процедурою.
Про це повідомила прес-служба Державіаслужби.
«17-18 травня 2018 року відбулася зустріч між представниками Генерального директорату цивільної авіації (DGCA) Туреччини і Державної авіаційної служби України щодо майбутньої співпраці в галузі безпеки польотів цивільних повітряних суден та можливості підписання відповідної домовленості між DGCA і Державіаслужбою. За результатами зустрічі голова Державіаслужби та заступник генерального директора DGCA підписали узгоджений протокол зустрічі, в якому обома сторонами було визначено намір восени 2018 року підписати Меморандум про взаєморозуміння між авіаційними адміністраціями України та Туреччини, що в майбутньому надасть можливість здійснювати обмін авіаційною технікою між двома державами за спрощеною процедурою», – йдеться в повідомленні.
Як відзначають, підписання меморандуму буде першим кроком до укладення Двосторонньої Угоди з Авіаційної Безпеки (BASA), що є необхідним для просування українських авіаційних виробів на ринок Туреччини.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас