Розенко виступає за скасування або істотне коригування нових правил надання субсидій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розенко виступає за скасування або істотне коригування нових правил надання субсидій

Казна та Політика
2347
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко виступає за скасування або істотне коригування нових правил надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. Про це він заявив в коментарі РБК-Україна.
“Те, що це вдарить по людях – факт. Крім ускладнення доступу до системи субсидій, істотно скорочено норми за розрахунками субсидій, що торкнеться понад 60% людей. Саме тому я голосував проти цих змін”, – повідомив Розенко. Він додав, що зміни до програми надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг необхідно скасувати або істотно відкоригувати.
“Тому я буду домагатися скасування зазначеного рішення уряду або, щонайменше, істотного його коригування”, – заявив Розенко. Нагадаємо, в кінці квітня Кабмін змінив правила оформлення житлових субсидій.
Пільги на оплату комунальних послуг можуть урізати або зовсім позбавити громадян, які приховують свої реальні доходи і надають недостовірну інформацію про склад сім’ї. У зоні ризику опинилися безробітні українці, трудові мігранти, власники великої по площі нерухомості та автомобілів, термін випуску яких не перевищує п’яти років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас