День фінансів, 26 квітня: арка над ЧАЕС, 17-мільйонний біткойн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 квітня: арка над ЧАЕС, 17-мільйонний біткойн

626
Четвер, 26 квітня: В річницю чорнобильської трагедії вдалося отримати відповіді на деякі питання:
Коли запрацює нова арка на ЧАЕС? Захисна арка, яка в 2016 році була зведена над четвертим енергоблоком на Чорнобильській АЕС, буде введена в експлуатацію в грудні нинішнього року, про це повідомив Президент.
Куди дівати ядерні відходи в Україні? Проектний термін експлуатації сховища відпрацьованого ядерного палива №2 (СВЯП-2), яке будується неподалік від ЧАЕС, становить сто років. Відпрацьоване ядерне паливо, високоактивні відходи захоронювати поки ніде – про це повідомляє гендиректор Чорнобильської АЕС.
Життя поблизу Чорнобиля:
Тариф по-новому: як українці платитимуть за газ? У МВФ вважають, що українці повинні платити за саму можливість користуватися блакитним паливом.
Нацбанк виступив за нові способи безготівкових платежів. Що пропонують? НБУ хоче розширити перелік платіжних пристроїв і сервісів для можливості здійснення безготівкової оплати користувачами.
Видобуто 17-мільйонний біткойн. Коли чекати на останній? За повідомленнями CoinDesk, емісія біткойна обмежена 21 мільйоном монет. Якщо не вносити зміни в протокол, то останній біткойн буде видобутий в травні 2140 року.
У поїздах «Інтерсіті» планують ввести додаткову охорону. Навіщо? Така пропозиція надійшла тому, що там регулярно відбуваються порушення громадського порядку, як стверджують у Кабміні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас