Швейцарець загубив пакет з криптовалютою на суму 800 тис. франків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарець загубив пакет з криптовалютою на суму 800 тис. франків

Фінтех і Картки
1067
Молодий чоловік на ім’я Томас зі швейцарського міста Люцерн, як зазвичай, заїхав за покупками в супермаркет. Купивши все необхідне, Томас з жахом виявив, що десь загубив пакет, який був при ньому після візиту в банк.
Найжахливіше в цій історії в тому, що вмістом пакета були два апаратні гаманці з криптовалютами, на яких зберігалася криптовалюта вартістю близько 800 000 франків.
Він тут же написав заяву в поліцію, а також розмістив оголошення, де обіцяє тому, хто знайде, винагороду в розмірі 40 000 франків. За словами Томаса сторонній людині не вдасться заволодіти криптовалютою, тому 5% від втраченого – гідна компенсація.
Томас запевняє, що зберігає свої апаратні гаманці в банку і забирає їх двічі на рік, щоб зробити необхідні операції з криптовалютою. Він не впевнений, чи залишив він пакет, що містить пристрої Keepkey і Ledger Nano S, в своїй машині чи просто забув десь у супермаркеті.
Однак він загубиив пристрої зберігання і не має доступу до резервного копіювання, тому що у нього немає необхідних кодів.
Томас захопився криптовалютами на початку 2017 року, коли інвестував 50 000 франків в Neos. Через рік його капітал збільшився до 800 000, завдяки зростанню ціни цього токену. Незважаючи на свою втрату Томас Т. каже, що як і раніше вірить у цифрові валюти і «бачить у них великий потенціал».
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас