Гелік отримає спортивну і розкішну версії (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гелік отримає спортивну і розкішну версії (фото)

Технології&Авто
4391
Mercedes G-Class може отримати версії G63 S і Maybach, повідомляє Auto Express з посиланням на слова Гуннара Гетенке, глави відділу позашляхових транспортних засобів Mercedes-Benz.
Тільки недавно Mercedes G-Class нового покоління з’явився в продажу, але німецька компанія має великі плани щодо нього. Цей люксовий хардкорівський позашляховик отримає багато різних версій, в тому числі, непевно, «заряджену» версію і розкішний варіант Maybach.
«У нас був Maybach з Landaulet. Ми хочемо продовжити цю традицію. Раніше у G-Class ніколи не було версії S, але це може змінитися», – сказав Гетенке.
Новий G63 оснащується 4,0 л бі-турбо двигуном V8 потужністю 577 к.с. і 850 Нм крутного моменту. До 100 км/год він розганяється за 4,4 секунди, що на 1 секунду швидше, ніж у моделі попереднього покоління. У версії S цей показник буде ще кращим. У всякому разі, так має бути.
Гелік отримає спортивну і розкішну версії (фото)
Mercedes-Benz вже подав заявку на патентування назви G73. Така версія отримає гібридну силову установку з можливістю підзарядки загальною потужністю 800 к.с. і 1 000 Нм крутного моменту. Дуже інтригуюче, погодьтеся.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас