У Києві зросла кількість офіційних мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві зросла кількість офіційних мільйонерів

Особисті фінанси
393
У Києві зросла кількість офіційних мільйонерів. Про це повідомила начальник Головного управління ДФС в м.Києві Людмила Демченко.
“Щоб бачити тенденції цьогорічної кампанії декларування, ми систематично аналізуємо показники поданих декларацій про доходи, отримані громадянами протягом 2017 року. Так, на сьогоднішній день з офіційними шістьма нулями в представлених деклараціях поки налічується 1 092 киянина, що на чверть більше, ніж торік”, – сказала вона.
За словами глави столичного управління ДФС, вони задекларували 9,5 мільярда гривень, що майже на 60% більше, ніж в минулому році, і повинні заплатити податок на доходи фізичних осіб в сумі понад 451 мільйон гривень і майже 48 мільйонів гривень військового збору.
Демченко також зазначила, що в Києві кампанія “Декларування доходів – 2018” характеризується своїми цікавими фактами.
Понад 62% всіх декларацій про майновий стан і доходи поки подають представниці слабкої статі. І майже 62% чоловіків лідирують серед категорії платників, які отримали дохід в понад мільйон гривень. Наймолодшим киянином серед тих, хто числиться в поданих цього року деклараціях про доходи, є 4-річний житель Дарницького району, який отримав спадок у розмірі кількох десятків тисяч гривень. Найстарішим – 89-річний житель Печерського району, який також отримав дохід у вигляді спадщини, однак вже на суму понад півмільйона гривень”, – розповіла вона.
Керівник столичного управління фіскальної служби повідомила, що від початку 2018 року в Києві вже подано понад 11 тисяч декларацій про майновий стан і доходи із загальною сумою задекларованого доходу в розмірі 11 мільярдів 62 мільйонів гривень. Згідно з поданими деклараціями, до бюджету мають надійти понад 507 мільйонів гривень ПДФО і близько 55 мільйонів гривень військового збору.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас