IFC допоможе Україні з непрацюючими кредитами держбанків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IFC допоможе Україні з непрацюючими кредитами держбанків

Кредит&Депозит
277
Міжнародна фінансова корпорація (IFC, входить до групи Світового банку) готова допомогти Україні у вирішенні проблеми непрацюючих кредитів в державних банках. Таку заяву зробили представники Корпорації під час зустрічі з міністром фінансів Олександром Данилюком у Вашингтоні, передає УНН з посиланням на Мінфін.
“Віце-президент Корпорації Джорджина Бейкер відзначила успішне співробітництво “Укргазбанку” з IFC і запропонувала експертну допомогу Корпорації у вирішенні проблеми непрацюючих кредитів в державних банках”, — йдеться в повідомленні Мінфіну.
Крім того, виконавчий директор IFC Стефані фон Фріденбург додала, що для успішного розвитку банківського сектору в Україні необхідно вирішити проблему непрацюючих кредитів і ввести сучасне корпоративне управління в державних банках, де поки що немає працюючих наглядових рад.
Нагадаємо, наприкінці березня Верховна Рада не підтримала законопроект № 7180 про особливості управління державними банками, який є стратегічно важливим для реформи фінансового сектору.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас