Восени Ryanair почне літати до ще однієї країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Восени Ryanair почне літати до ще однієї країни

Фондовий ринок
1537
Найбільший лоукостер Європи Ryanair з 29 жовтня почне літати в Боснію і Герцеговину. В результаті маршрутна мережа перевізника поповниться ще однією балканською країною.
Як повідомляє видання EX-YU Aviation News, Ryanair буде літати в Баня-Луку з двох європейських аеропортів – Меммінген (Німеччина) і Брюссель-Шарлеруа (Бельгія). Частота польотів ще невідома, авіакомпанія веде переговори з урядом Республіки Сербської (утворення у складі Боснії і Герцеговини).
Ryanair почав придивлятися до аеропорту Баня-Лука ще в 2000-х. У 2006 році сторони провели безуспішні переговори про запуск рейсів.
Зазначимо, що аеропорт Баня-Лука, що обслужив в 2017 році 20,8 тис. пасажирів, є єдиним міжнародним аеропортом Боснії, куди не літають лоукостери. Так, в аеропорт Сараєво виконують польоти Eurowings, flydubai, Norwegian, Pegasus Airlines, Wizz Air, в аеропорт Тузла – Wizz Air, в аеропорт Мостар – Eurowings.
Зараз Ryanair виконує польоти лише в три країни колишньої Югославії – Хорватію, Сербію та Чорногорію.
Маршрутна мережа лоукостера охоплює 36 країн Європи, Близького Сходу і Північної Африки. Влітку цього року Ryanair почне польоти в Туреччину, а у вересні зайде на український ринок, відкривши для початку рейс Київ-Берлін.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас