День фінансів, 20 квітня: перевірка банків, доріг і навіть батьків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 квітня: перевірка банків, доріг і навіть батьків

468
П’ятниця, 20 квітня. Неоднозначно, непросто, непогано.
Недобросовісні батьки. Міністерство юстиції підготувало новий пакет законопроектів, які пропонують ще більше посилити відповідальність осіб, які ухиляються від сплати аліментів. Пакет законів назвали наче черговий американський блокбастер: «Чужих дітей не буває. Частина 2».
Непроста угода. Керівник аеропорту Бориспіль розповів про перший узгоджений маршрут Ryanair. Ірландський лоукостер Ryanair повинен протягом найближчих півтора місяців підтвердити свої заявлені плани щодо польотів з аеропорту Бориспіль в Києві.
Неоднозначне рішення. Незважаючи на те, що українська влада запевнила водіїв, що запровадження загороджувальних квот на імпортне паливо не буде, сьогодні вранці, 20 квітня, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі при Мінекономрозвитку все одно вирішила розглянути це питання.
Невдалий переказ. Deutsche Bank AG (DB) помилково переказав одній з бірж, з якою він веде справи, заставний платіж в розмірі $35 млрд, повідомляє CNN Money з посиланням на поінформовані джерела.
Непогане досягнення. Україна піднялася на 19 рядків у щорічному Індексі громадянств світу, показавши один з найбільш вражаючих результатів зростання цінності громадянства в світі. Творці Індексу стверджують, що Україна могла б посідати ще вищі позиції в рейтингу, якби не геополітичні питання.
Недостовірні звіти. Фонд держмайна України після перевірки переданих йому Нацкомфінпослуг 2017 року понад 200 звітів про оцінку майна констатував: близько 90% з них не повною мірою відповідають вимогам нормативно-правових актів з оцінки майна, мають значні недоліки, що вплинули на достовірність оцінки та визначення розміру страхового відшкодування.
Неякісні дороги. Протягом трьох місяців буде проходити перевірка нових або відремонтованих доріг у 2016-2017 роках. У разі виявлення руйнувань об’єктів будуть відкриті кримінальні провадження, а винних притягнуто до кримінальної відповідальності. Це буде стосуватися трьох категорій осіб – замовників, які підписали акти виконаних робіт, виконавців неякісних або неіснуючих робіт та представників технагляду. Принаймні, це обіцяють у ГПУ.
Неправомірні дії. Екс-заступнику голови правління ПАТ “Укргазбанк” обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави. Правоохоронці заявляють, що з банку незаконно вивели 100 млн гривень. Для цього зловмисники дали кредит заздалегідь створеному підконтрольному фіктивному підприємству.
P.s.
Finance.ua з усією серйозністю підходить до питань довіри. Щоб кожному нашому читачеві було легше орієнтуватися в потоці банківських пропозицій, створено об’єктивну премію FinAwards2018. Завдяки копіткій роботі, а також авторитетному журі, вдалося визначити найкращі банки та банківські продукти. Дізнавайтеся, аналізуйте, користуйтеся.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас