День фінансів, 17 квітня: стимули для заробітчан, підготовка "відповідей" від Кремля, крадіжка 2 млн дол. в ефірі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 17 квітня: стимули для заробітчан, підготовка "відповідей" від Кремля, крадіжка 2 млн дол. в ефірі

690
Вівторок, 17 квітня: день сюрпризів, для одних приємних, для інших – ні:
В уряді запропонували нараховувати субсидію і трудовий стаж заробітчанам. Міністр соцполітики запропонував стимулювати людей, які працюють за кордоном, до добровільного страхування. Але є умова для таких нарахувань.
Українським медикам спростять умови роботи в Польщі. Польща хоче полегшити іноземним медикам працевлаштування з метою вирішення власної проблеми нестачі медперсоналу.
Водіям готують нові швидкісні обмеження. Цілком можливо, що в спальних районах українських мегаполісів може змінитися режим руху. З якою максимальною швидкістю дозволять їздити, читайте тут.
Кремль готується до відключення Росії від SWIFT. В уряді РФ готуються до того, що США можуть піти за найжорсткішим сценарієм введення санкцій проти Росії.
Коломойський спрогнозував терміни розгляду позову ПриватБанку. Один з екс-власників Приватбанку прогнозує розгляд Високим судом Лондона справи по суті за позовом ПриватБанку до екс-власників фінустанови не раніше 2020 року.
Пенсійний фонд України отримав один з найпотужніших серверів у світі. Посол США в Україні Марі Йованович передала ПФ свідоцтво про право власності на серверну систему “Oracle” вартістю в $1 млн.
Хакери вкрали 2 мільйони доларів у криптовалюті. У відомого відеоблогера Яна Баліна під час прямого ефіру зламали гаманець і вкрали криптовалюту на 2 мільйони доларів.
Український бізнес про інфляцію: ціни будуть рости швидше від прогнозу НБУ. Український бізнес в першому кварталі 2018 року погіршив очікування щодо зростання споживчих цін в Україні в найближчі 12 місяців.
Суд зняв арешт з мільйонів сина Януковича. За версією слідства, рахунки компаній, які були створені для легалізації коштів, знаходяться в збанкрутілому Всеукраїнському банку розвитку, який належить Олександру Януковичу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас