У Харкові підірвали банкомат Приватбанку (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові підірвали банкомат Приватбанку (фото)

Кримінал
1935
У ніч на вівторок, 3 квітня, зловмисники пограбували банкомат Приватбанку в Харкові. Причому зробили це досить екстравагантним способом, підірвавши пристрій. Повідомлення про вибух біля магазину по вул. Астрономічній, у будівлю якого і був вмонтований банкомат, надійшло в поліцію о 3 годині ночі.
Відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області повідомив, що зловмисники попередньо зафарбували об’єктиви камер відеоспостереження, потім помістили вибуховий пристрій через лоток видачі готівки і підірвали його. Постраждалих, за словами правоохоронців, немає. А от гроші з банкомату зникли.
У Харкові підірвали банкомат Приватбанку (фото)
Втім, про суму вкрадених коштів ні в поліції, ні в самому Приватбанку поки що нічого не говорять. Натомість у прес-службі фінустанови уточнили, що це був «газовий підрив». Очевидно, зловмисники заповнили нутрощі банкомату газом, а потім підпалили його. Детонація і призвела до вибуху, що зруйнував апарат.
Дісталося, щоправда, не тільки самому пристрою. Судячи з фотографій, опублікованих на сторінці Харківської поліції в Facebook, вибух добряче пошкодив і приміщення магазину.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас