Ripple зробив найбільший благодійний внесок в історії криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ripple зробив найбільший благодійний внесок в історії криптовалют

Фінтех і Картки
1076
Блокчейн-стартап Ripple нещодавно пожертвував 29 мільйонів доларів у власній криптовалюті XRP для підтримки державних шкіл США.
За допомогою цього пожертвування можна буде виконати більш ніж 35000 заявок на фінансування від вчителів через благодійний фонд DonorsChoose.
За даними CNBC, DonorsChoose конвертує пожертви у долари США протягом двох тижнів, щоб уникнути негативного впливу на криптовалютний ринок і дотримати умов, згідно з якими фонд не може продати криптовалюту відразу.
Пожертвувані гроші будуть використані для оснащення більш ніж 30000 класних кімнат у всіх 50 штатах: приблизно один мільйон учнів отримають книги, шкільне приладдя, відправляться на екскурсії, а також отримають фінансування для інших потреб через DonorsChoose.org.
За словами засновника і генерального директора DonorsChoose Чарльза Беста, який відправив запит на пожертвування Ripple, ця подія стала “найбільшим пожертвуванням в історії криптовалют”.
Згідно з даними Coinmarketcap, токен XRP в даний час торгується на рівні 0,53 долара США і є третьою за розміром капіталізації криптовалютою (понад 20 мільярдів доларів).
«Ripple» не перша компанія, яка жертвує на благодійність у криптовалюті. Як ми повідомляли вчора, співзасновник Ethereum (ETH) Віталік Бутерін спільно з OmiseGO пожертвували 1 мільйон доларів США в токенах ERC20 африканській благодійній компанії GiveDirectly.
Раніше в лютому Бутерін також пожертвував Ethereum на суму 2,4 мільйона фунтів стерлінгів Дослідному фонду SENS – благодійному фонду, який зайнятий дослідженнями в галузі запобігання старінню.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас