Lockheed Martin показала новий палубний безпілотник для заправки в небі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lockheed Martin показала новий палубний безпілотник для заправки в небі

Технології&Авто
540
Підрозділ Skunk Works американської компанії Lockheed Martin представив проект перспективного палубного безпілотного літального апарату — заправника MQ-25A Stingray.
Як повідомляє USNI, новий безпілотник планується розробити за схемою “літаюче крило”, і це буде єдиний такий апарат серед MQ-25A, представлених іншими компаніями — Boeing і General Atomics. Інші учасники тендеру ВМС США на розробку палубного безпілотника-заправника мають намір створювати свої апарати за класичною літаковою схемою.
Підрозділ Skunk Works планує оснастити свій палубний безпілотник підвісною системою дозаправки D-704. Сьогодні така використовується винищувачами F/A-18 для дозаправки інших літаків. Система являє собою гондолу, з вбудованим шлангом з конусом, насосом і повітряною турбіною в носовій частині. В польоті ця турбіна обертається і урухомлює відцентровий насос, що перекачує паливо. У носовій частині апарату планується розмістити різні системи розвідки. Апарат буде оснащений тристійковим шасі. Інші подробиці про проект не розкриваються.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас