Apple випустить iPhone X в новому кольорі для стимуляції продажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple випустить iPhone X в новому кольорі для стимуляції продажів

Технології&Авто
798
Як повідомляє японський ресурс Makotakara, який в минулому не раз ділився достовірною інформацією про майбутні продукти Apple, купертінська компанія збирається в цьому році представити новий колір iPhone X.
Стверджується, що станеться це в третьому кварталі, причому в Apple таким кроком нібито хочуть простимулювати продажі всієї серії iPhone.
Новий колір справді може певною мірою збільшити інтерес, але все ж таки основним стримуючим продажі iPhone X фактором залишається ціна — у США вартість апарату починається з $1000, тоді як більш дорогий варіант обходиться в $1150. Навіть для середнього американця це забагато — що вже говорити про менш розвинені і багаті країни.
Apple продає iPhone X в двох колірних варіантах: темно-сірому і сріблястому, тому, якщо вірити звіту, в найближчі місяці ми можемо побачити третє забарвлення. Раніше були чутки, що Apple готує золотисте виконання iPhone X, тому що iPhone 8 і iPhone 8 Plus 2017 року мають такий варіант.
Водночас відомий інформатор @OneLeaks написав у своєму Twitter-акаунті про те, що всі iPhone 2018 року, як і багато продуктів Apple раніше, отримають обмежені варіанти у насиченому червоному виконанні (PRODUCT)RED Special Edition — він символізує заклик до боротьби зі СНІДом. Втім, навряд чи Makotakara говорить про цей колір.
Очікується, що iPhone X отримає оновлення у цьому році, а заодно буде випущена більш габаритна «безрамкова» модель Plus з діагоналлю OLED-дисплея 6,5 дюймів. Крім того, очікується, що в цьому році вийде доступний варіант з РК-екраном на заміну iPhone SE.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас