Жодних хакерів: в інтернеті з'явиться новий стандарт безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жодних хакерів: в інтернеті з'явиться новий стандарт безпеки

Технології&Авто
1005
Група технічних інженерів Internet Engineers створила новий стандарт шифрування з’єднань в інтернеті, які будуть більш стійкими до атак кіберзлочинців.
Новий стандарт безпеки в інтернеті назвали Transport Layer Security 1.3, повідомляє “Сьогодні” з посиланням на Techcrunch.
За даними видання, IETF – це сукупність інженерів з усього світу, які співпрацюють в таких стандартах, витратили на створення нового проекту більше чотирьох років в рамках 28 проектів.
Серед основних змін, які з’являться: з’єднання між клієнтом і сервером було оптимізовано, тепер воно стане максимально простим, а від цього і більш швидким. Тепер шифрування будуть проходити набагато раніше, що зведе до мінімуму кількість незахищених даних, що пересилаються. Крім того, новий стандарт ускладнить хакерам розшифровку, а алгоритм шифрування Legacy, який зловмисники використовували для злому, і зовсім видалено.
Techcrunch зазначає, що, незважаючи на всі плюси Transport Layer Security 1.3, поки що він не буде дуже поширений. Але те, що така організація, як IETF, його схвалила – це вже перший крок до успіху, вважають розробники.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас