Автомобілі Jaguar Land Rover використовуватимуть розробки BlackBerry — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобілі Jaguar Land Rover використовуватимуть розробки BlackBerry

Технології&Авто
442
Компанії BlackBerry Limited і Jaguar Land Rover оголосили про укладення багаторічної угоди про співпрацю в галузі розробки передових рішень для підключених автомобілів.
За умовами договору, Jaguar Land Rover буде використовувати програмне забезпечення BlackBerry в своїх машинах наступного покоління. Мова, зокрема, йде про засоби забезпечення безпеки.
BlackBerry, в свою чергу, сформує команду інженерів, яким належить зайнятися розробками в інтересах Jaguar Land Rover. Створені рішення будуть задіяні у новому інформаційно-розважальному центрі, яким у перспективі будуть оснащуватися підключені автомобілі британської марки.
Потрібно відзначити, що BlackBerry давно розробляє автомобільні продукти. Раніше повідомлялося, що Aston Martin і Range Rover тестують спеціалізоване рішення BlackBerry, яке допоможе в забезпеченні безпеки «розумних» автомобілів з підключенням до Інтернету.
Така система зможе здійснювати сканування підключених автомобілів на предмет наявності вразливостей в бортовому ПЗ і слабких місць в захисті. У разі виявлення серйозних проблем водієві буде запропоновано відмовитися від поїздок до їх усунення.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас