Seat почне випускати електромобілі в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Seat почне випускати електромобілі в 2020 році

Технології&Авто
300
Після «дизельгейту», що вибухнув у 2015 році, концерн Volkswagen AG почав приділяти більше уваги розвитку електромобілів.
Він вже майже закінчив розробку спеціальної платформи MEB, на основі якої будуть випускатися тільки електричні машини. Деякі бренди, що входять в німецький концерн, вже представили по кілька концептів на базі MEB. Серед них найбільшу активність проявляють Audi, Skoda і сам Volkswagen.
Незабаром до цього напрямку приєднається і Seat: її перший власний електромобіль з’явиться в 2020 році.
В даному випадку мова йде про відокремлену модель, тобто вона не буде мати бензинових, дизельних і гібридних побратимів. При цьому ще до її запуску в продаж має надійти електрична версія сіті-кара Seat Mii. Його брат-близнюк Volkswagen e-up! був анонсований ще в 2013 році.
Як і передбачувані аналоги від Volkswagen і Skoda, електромобіль Seat буде побудований на платформі MEB. Технічні характеристики поки що не публікуються, відомий лише запас ходу — 500 кілометрів.
Після виведення дебютної моделі сімейство електромобілів Seat буде стрімко зростати. Якщо перша машина буде хетчбеком, то друга — кросовером. З точки зору технічної начинки він повинен стати аналогом серійної версії концепту Skoda Vision E. Слідом вийде новий електричний Leon, який буде доступний в трьох варіантах кузова: хетчбеки з трьома і п’ятьма дверима, а також універсал.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас