Sony залишається на ринку смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony залишається на ринку смартфонів

Фондовий ринок
632
Дизайн апаратів марки не змінювався кардинально кілька років і на тлі конкурентів виглядає застарілим. Проте, президент і генеральний директор компанії Кадзуо Хіраї запевнив громадськість у тому, що, незважаючи на всі труднощі, Sony не піде з ринку смартфонів.
За словами пана Хіраї, дана ніша – це своєрідний квиток компанії в телекомунікаційну галузь. Позиція фірми в рейтингах виробників телефонів не настільки важлива для неї ще й тому, що, навіть випускаючи не надто популярні моделі, вона все одно залишається одним з ключових гравців даного сегменту. Як відомо, Sony є одним з найбільших постачальників модулів камер для мобільних пристроїв.
Sony була однією з небагатьох учасниць CES 2018, що представили в Лас-Вегасі нові смартфони. Інші бренди, включаючи Samsung, приберегли новинки для більш профільного заходу – Mobile World Congress, який в цьому році буде проводитися з 26 лютого по 1 березня. На MWC 2018 у Sony припасла новинки, причому, як очікується, навіть цікавіші, ніж були показані на Consumer Electronics Show. Мова йде в першу чергу про Xperia XZ Pro, оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 845 і 5,7-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 4К. Подробиці про цей гаджет стали відомі днями завдяки незалежним джерелам.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас